Rólunk

image

Együtt tovább – a Baki Takarék, a Hévízi Takarék és a Zalavölgye Takarék 2016. december 1-től együttesen folytatja tovább tevékenységét Zala Takarékszövetkezet néven.

Az egyesülést az új jogszabályi előírások, szigorodó tőkekövetelményi elvárások, bankpiaci változások, a hatékonyságunk és versenyképességünk megőrzése és növelése indokolták.

A Zala Takarék elnöke dr. Tóth László, a Zalavölgye Takarékszövetkezet korábbi elnöke, alelnöke Rétiné Varga Éva, a Bak és Vidéke Takarékszövetkezet korábbi elnök-ügyvezetője. Ügyvezetői megbízatást kapott Tancsics Judit a Hévíz és Vidéke Takarékszövetkezet korábbi hálózati igazgatója.

Az egyesülést követően a Zala Takarék a megye szinte minden városában, így Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Hévízen, Keszthelyen, Pacsán, Zalalövőn, Zalaszentgróton elérhető lesz. Fontos szempontnak tartjuk, hogy a vidéki lakosság és vállalkozások, önkormányzatok, alapítványok helyben a kistelepüléseken – ahol a kereskedelmi bankok nem szolgáltatnak - fenntartható Fiókokban igénybe vehessék a pénzügyi szolgáltatásokat.

Célunk egy erős, dinamikusan fejlődő, stabil pénzintézet létrehozása. A társulás eredményeként a megye 44 pontján, 24 ATM-mel várjuk ügyfeleinket új név alatt, bővülő szolgáltatásokkal, de a megszokott környezetben.
A Zala Takarék kiemelt szempontként kezeli, hogy a jövőben is megőrizze a takarékszövetkezet hagyományos értékeit, a személyes ismeretségen és bizalmon alapuló üzleti kapcsolatok építését. A megyében egyedüliként, Zala megye széleskörű fiókhálózatával és ügyfélkapcsolatával rendelkező, Zala megye legnagyobb Takarékszövetkezete révén célunk a megye gazdaságának további élénkítése, a kis- és középvállalkozások és az agrár-szektor fejlesztésének segítése.
A nálunk elhelyezett megtakarítások minden eddiginél nagyobb biztonságát nyújtó, a közelmúltban létrehozott Takarékszövetkezeti Kockázatközösség olyan alap, amelyre partnereink bátran építhetik pénzügyeiket.

Korszerű, személyre szabott lakossági és vállalati számlacsomagokat kínálunk, amelyekhez bankkártya, internetbank és SMS szolgáltatás is igényelhető. Továbbra is elérhetőek az értékpapírszámla, lakás-előtakarékossági, önkéntes nyugdíjpénztári, biztosítási, valamint egészségpénztári termékek.
A hiteltermékek esetében cél a vállalkozások finanszírozási igényeinek kielégítése, melybe a lízing, vagy faktor is beleértendő. Termékpalettánkon megtalálhatóak a saját folyószámlahiteleken, beruházási és forgóeszköz hiteleken túl a Széchenyi Hitel Program termékei. Az MFB által biztosított uniós forrásokat és hiteltermékeket a megye több pontján közvetítjük ügyfeleinknek.
A lakosság számára a bankszámlához kapcsolódó hitel, fogyasztási hitelek, jelzáloghitelek mellett az állami támogatásokat is közvetíti a Zala Takarék.

Kiemelt feladatunknak tekintjük a meglévő és leendő ügyfeleink magas színvonalú, teljes körű kiszolgálását, mivel számunkra fontos, hogy minél több elégedett ügyféllel rendelkezzünk.


Zala Takarék – komplex pénzügyi megoldások a megye 44 pontján
 

 

Lábléc - közérdekű információk

Copyright 2010 takarekpont

E honlap megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) helyezünk el a számítógépén, ahogy azt más, majdnem minden honlappal rendelkező cég is teszi. További információk...